Belicht

Gepubliceerd: 19/01/2018 - 03:04

Door de storm van de voorbije uren zijn heel wat takken naar beneden gevallen en ook enkele bomen geveld op de stadsvesten en in het stadspark.

Daarom zullen de vesten en het stadspark afgesloten worden tot vrijdagmiddag voor controle en opruimingswerken

Tekst: DéBé


Gepubliceerd: 18/01/2018 - 17:00

Zimmermuseum. Daarbij werd een score ‘excellent’ vermeld. De ontvangst was telkens perfect, net als de informatie die zowel via de website als via brochures ter beschikking was.


Gepubliceerd: 18/01/2018 - 14:37

In samenwerking met Kind en Gezin organiseert het Huis van het Kind driemaal per jaar een infomarkt over hulp en zorg voor, tijdens en na de bevalling, zoals de geboorte, borstvoeding, kraamzorg en opvoeding. De eerste infomarkt van 2018 heeft plaats op maandag 22 januari van 19 tot 21 uur in de polyvalente ruimte van WZC Paradijs, Transvaalstaat 44. De toegang is gratis. Vooraf inschrijven hoeft niet, behalve voor de workshop borstvoeding, die verzorgd wordt door een lactatiedeskundige van het H.-Hartziekenhuis.


Gepubliceerd: 17/01/2018 - 09:41

In het kader van de studierichting schoonheidsverzorging en van het specialisatiejaar haarstilist, kregen de laatstejaarsstudenten op de campus Louis Zimmer van het Atheneum Lier het bezoek van Eline De Munck. Net las bij de vorige bezoeken van Véronique De Kock en Kelly Pfaff, kregen de studenten nuttige informatie over hoe het er in de wereld van de showbizz aan toegaat.


Gepubliceerd: 16/01/2018 - 16:52

Op initiatief van Toerisme Vlaanderen heeft een ‘mistery visitor’ bij het einde van vorig jaar een bezoek gebracht aan het toerismekantoor ‘Visit Lier’ in het stadhuis. Het bezoek is volgens schepen van toerisme Rik Verwaest bedoeld om de kwaliteit van het toeristische onthaal in Vlaanderen te optimaliseren.


Pagina's