FUTSAL MORLANWELZ – ZVK PROOST LIER 1-3

De altijd moeilijke en verre verplaatsing naar Wallonië heeft ZVK Proost Lier tot een goed einde gebracht. Na 8 minuten kwam de thuisploeg een eerste maal in de buurt van het Lierse doel en was het meteen raak via Deladrieere. Twee minuten voor de pauze kon Aiyoub vanop de penatystip de gelijkmaker scoren. De stand bij de rust was dan ook 1-1. ZVK Proost Lier begon sterk aan de tweede helft en al na 3 minuten scoorde Attsoulis via een ingestudeerde vrije trap het tweede Lierse doelpunt. Nauwelijks 2 minuten later lukte Aiyoub zijn tweede treffer van de avond. Vanaf dat moment controleerde Proost Lier het spelverloop. Zelfs toen de thuisploeg met een vliegende doelman ging spelen, werd dit alles rustig opgevangen. Al bij al een verdiende overwinning. Nu maar hopen dat de laatste match van de heenronde ook nog winnend wordt afgesloten om voeling te houden met de top 5. De beloften wonnen eveneens hun wedstrijd met 6-8.