HALVE FINALE BEKER VAN BELGIE ZAALVOETBAL

Op een zucht van de finale van de Beker van België sneuvelde ZVK Proost Lier in de halmve finale bij Gelko Hasselt (4-2). De thuisploeg gaf blijk van meer ervaring en efficiëntie.

In een propaganda-wedstrijd voor het zaalvoetbal, bereikte Hasselt de rust met een 2-0 voorsprong, na 2 doelpunten van Adnane (6de en 20ste minuut). 3 minuten na de pauze kon Durakovic milderen tot 2-1. Via kwelduivel Adnane liep de thuisploeg op de counter opnieuw uit tot 3-1. Toen Aiyoub op de 33ste minuut een tweede Liers doelpunt scoorde, leek een gelijkspel in de maak. Maar het was telkens van net niet. Op de 35ste minuut werd het lot van ZVK Proost Lier bezegeld met een vierde Limburgs doelpunt via Lodo. Nu vrijdag wacht de jongens van coach B. Schapmans alweer een zware opdracht thuis tegen FT Antwerpen. De finale van de beker van België wordt op maandag 1 mei in de Tolhuisarena in Gent gespeeld tussen Halle-Gooik en Gelko Hasselt.